Foto’s van Vancouver

Tijdens onze reizen maken we enorm veel foto’s. Onze laatste reis naar Vancouver heeft een groot aantal foto’s opgeleverd, waarvan we normaal gesproken slechts een klein deel gebruiken. Op deze pagina delen we een aantal extra foto’s van de indrukwekkende stad Vancouver. Je mag deze foto’s gebruiken voor jouw website, bij spreekbeurten, voor werkstukken en in digitale brochures. Er zijn wel wat voorwaarden van toepassing voor het gratis gebruik van de foto’s.

Gebruik van onderstaande foto's

Voor de foto’s op deze pagina gelden andere regels (dan de rest van de website) met betrekking tot het kopiëren, delen of publiceren op andere websites.

Voor de foto’s op deze pagina geldt dat iedereen ze vrij mag gebruiken onder de volgende voorwaarden:
– Bij de foto’s die overgenomen worden, moet bij publicatie (zowel print als digitaal) vermeld worden: © Vancouver voor beginners
– Indien een foto op een website gepubliceerd wordt, moet er bij de foto een link (hyperlink) staan naar de website www.vancouvervoorbeginners.nl. Er mag géén “no-follow”-tag meegegeven worden aan deze link.
– Foto’s mogen aangepast worden, maar moeten daarbij blijven voldoen aan de twee hierboven vermelde voorwaarden (link in het geval van publicatie op een website en naamsvermelding).

Voor alle andere foto’s op deze website blijven de copyrightregels die op deze pagina staan van toepassing.

Chinatown

de entreepoort van Chinatown

een ‘flat iron building’ in de populaire wijk Gastown

typisch straatbeeld in Downtown Vancouver

een monument dat het olympisch vuur symboliseert

kleurrijke woonboten

Ocean Concrete

Chinatown

hoogbouw domineert het hart van Vancouver

de vuurtoren in Stanley Park

de hoek van Robson en Granville

boom = kunst

Vancouver Art Gallery

een willekeurig kruispunt in Vancouver

streetart

jachten in de haven van Vancouver